Thermosfles Blue Bottle WBE lasergravering

Uw eigen Blue Bottle’s

In de eerste plaats wil je het bedrijf of organisatie toch ook laserscherp profileren met het logo. Onze Blue Bottles personaliseren wij alleen door middel van lasergravering. Daarvoor zijn twee redenen: de eerste is de structuur van zijn licht geribbelde Cool Body©. Als gevolg van de opgespoten en keihard afgebakken poedercoating is zeefdruk nooit strak aan te brengen. Ook lossen gezeefdrukte prints door het gebruik of een combinatie van olie, vetten, zon en zout zeewater altijd geheel of gedeeltelijk op.

Jullie eigen Blue Bottle al vanaf 24 stuks?

Door lasergravering wordt de speciale poedercoating van de Cool Body© tot op het roestvrijstaal van de fles verwijderd. Daaruit volgt een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntje van een logo, beeldmerk of slagzin weergeeft. Een voorbeeld van het laserscherp profileren van het logo vindt u zeker op onze Instagram pagina.

Laserscherp profileren met jullie eigen logo

Ter illustratie kijkt u gewoon even op de voorbeelden op onze Instagram pagina.

Voor het geval dat u logo of beeldmerk bestaat uit verlopen of aan elkaar aansluitende kleurvlakken: neem dan contact op met uw reclamebureau of signstudio voor een EPS in een kleur in outline. Daarmee gaan wij aan de slag en maken een visuele weergave en/of proeffles. Nadat wij hier uw akkoord op hebben zenden wij u de factuur. Zodra wij de betaling binnen hebben start de productie.Binnen een week geleverd!

Indien u kiest voor onze Blue Bottle’s met lasergravering levert u een afbeelding op maat. In dat geval stuurt u ons digitaal een Adobe Illustrator AI of outline EPS aan in 100% zwart. Bij kleine oplage is er op de 500 ml. thermosfles een beeldvlak van 20 x 95 mm. voor de lasergravering. De 750 ml. thermosfles heeft een vlak van 22 x 120 mm. Het beschikbare vlak op de 500 ml NON-thermo is 20 x 85 mm.