Thermosfles Blue Bottle WBE lasergravering

Laserscherp profileren met logo / slogan

In de eerste plaats wil je het bedrijf of organisatie toch laserscherp profileren. Onze Blue Bottles personaliseren wij alleen door middel van lasergravering. Daarvoor zijn twee redenen: de eerste is de licht geribbelde structuur van zijn poedercoating,. deze is licht geribbeld en heeft als benaming: Cool Body©.

Als gevolg van de opgespoten en keihard afgebakken poedercoating is zeefdruk nooit strak aan te brengen. Ook lossen gezeefdrukte prints door het gebruik of een combinatie van olie, vetten, zon en zout zeewater in warme gebieden altijd geheel of gedeeltelijk op.

Jullie eigen Blue Bottle al vanaf 12 stuks?

Door lasergravering wordt de speciale poedercoating van de Cool Body© tot op het roestvrijstaal van de fles verwijderd. Daaruit volgt een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntje van een logo, beeldmerk of slagzin weergeeft.

Een voorbeeld van het laserscherp profileren vindt u op onze Instagram pagina.

Laserscherp profileren met logo en/of slogan

Voor het geval dat u logo of beeldmerk bestaat uit verlopen of aan elkaar aansluitende kleurvlakken: neem dan contact op met uw reclamebureau of signstudio voor een EPS in een kleur in outline. Daarmee gaan wij aan de slag en maken een visuele weergave en/of proeffles. Nadat wij hier uw akkoord op hebben zenden wij u de factuur. Zodra wij de betaling binnen hebben start de productie.

Binnen tien werkdagen geleverd!

Indien u kiest voor onze Blue Bottle’s met eigen lasergravering stuur u ons digitaal een Adobe Illustrator AI of outline EPS in 100% zwart. Heeft u alleen een PDF, JPG of PNG dan controleren wij deze op bruikbaarheid. Elke bestand bouwen om naar het te gebruiken laserbestand. Dan zenden wij u visuele Blue Bottle. Na goedkeuring hiervan maken wij een proeffles en zenden wij u de factuur. Na betaling produceren wij uw flessen.

Wat en waar kunnen wij laseren?

Laseren start dus na betaling. Staat uw profilering op de fles is hij niet meer te gebruiken voor een andere opdracht. Dan starten wij de productie. Dat kan dus een beeldmerk, een logo met tekst en of een slogan zijn. In de basis gebruiken we daar onderstaande beeldvlakken voor. Bij grotere hoeveelheden wijken we daar vanaf. Dan is alles bespreekbaar.

De 500 ml. thermosfles heeft een basis-beeldvlak van 20 x 95 mm.

De 750 ml. thermosfles heeft een basis-beeldvlak van 22 x 120 mm.

De 500 ml. drinkfles heeft een basis-beeldvlak van 20 x 85 mm.