de beste blue bottle thermosfles

Koop een eerlijke thermosfles.

De Blue Bottle company werkt als sociale onderneming en onderneemt primair vanuit onze maatschappelijke missie: biedt zo veel mogelijk mensen de kans de beste herbruikbare en betaalbare thermosfles te gebruiken waardoor het gebruik van eenmalige verpakkingen, afval en zwerfafval wordt teruggedrongen. ‘Koop een eerlijke thermosfles’ dragen we breed uit.

Wij leveren en verkopen onze Blue Bottle’s tegen ‘n eerlijke prijs waarbij de marges deels worden ingezet voor de acties en projecten van lokale Cleanup teams en welzijnsorganisaties voor dier en natuur. Elke verkooplocatie is onze ambassadeur die de Blue Bottle’s dolgraag promoten aan klanten of relaties.

U koopt een eerlijk geprijsde RVS thermosfles!

Onze gebruikers roemen de kwaliteit en zo krijgt u de voor ons onbetaalbare reviews: via hun mond op mond reclame! Wij besteden dan ook geen geld aan marketingtrucjes, folders of opgeklopte publiciteitsstuntjes. En wat wij niet uitgeven hoeft u niet te betalen. Eerlijk is eerlijk!

Alleen indien nodig zit onze Blue Bottle in een doosje en staat er iets op zijn Cool Body. Ook hangen er geen frutsels, fancy labeltjes of haken aan. Aan de gratis Active dop zit een handige sleutelring.

OH JA! Onze thermosfles is hemelsblauw.

Deze kleur draagt het als ‘n duidelijk statement. NO plastics! Daardoor hebben we ook geen magazijstellingen vol met winkeldochters met allerhande kleurtjes of resten onverkoopbare uit-de-modeprints. Het gaat ons maar om een ding?

Koop gewoon de beste thermosfles!

U betaald bij ons €8,75 aan verzendkosten!

Hoe zijn deze kosten opgebouwd?

Wij betalen aan PostNL €6,87 excl. + 21% btw = €1,44 en dat maakt een subtotaal van €8,31. Tel daarbij het doosje, het printen van het verzendlabel, wat plakband en het ritje naar het afgiftepunt en dat alles geeft u het totaalbedrag van €8,75.

Daar zit het verschil!

Reken deze som gerust even na: onze Blue Bottle van €15,00 + €8,75 portokosten tegenover die andere,. zeker niet gelijkwaardige fles van €34,95 + €4,95 euro portokosten. Appel met appel vergelijken,. dat is wel zo eerlijk!

Koop hem in onze webshop!