De Business Bottle - thermosfles_met_lasergravering

Eerlijke geprijsde flessen

Ontdek de Missie van de Blue Bottle Company

Bij de keuze voor de beste thermosfles gaat het om het behouden van de temperatuur van je drankjes. Maar ook om het maken van een positieve impact op het milieu en de maatschappij. Bij de Blue Bottle Company bieden wij zo veel mogelijk mensen de kans om de beste herbruikbare en betaalbare thermosfles te gebruiken. Het gebruik van eenmalige verpakkingen, afval en zwerfafval dringen we zo terug. Ontdek meer over onze missie en de eerlijke prijzen van onze Blue Bottle’s.

Onze Sociale Ondernemingsmissie

Bij de Blue Bottle Company geloven we in ondernemen met een maatschappelijke missie. Onze primaire focus ligt op het creëren van een positieve impact op de samenleving door het aanbieden van hoogwaardige herbruikbare thermosflessen. Door het terugdringen van eenmalige verpakkingen en het verminderen van afval en zwerfafval, streven we naar een schonere en duurzamere wereld.

Ontdek meer over onze missie van ‘Koop een eerlijke thermosfles’ op onze website.

Koop een eerlijke thermosfles

Bij de Blue Bottle Company hechten we waarde aan eerlijke prijzen voor eerlijke producten. Onze Blue Bottle’s dragen een eerlijke prijs, waarbij een deel van de marges wordt ingezet voor acties en projecten van lokale Cleanupteams en welzijnsorganisaties voor dier en natuur. Elke verkooplocatie fungeert als ambassadeur en promoot de Blue Bottle’s met trots aan klanten en relaties.

Kwaliteit en Mond-tot-Mondreclame

Onze Blue Bottle’s zijn beroemd om hun kwaliteit. Dat is te danken aan de tevreden gebruikers die onze flessen aanbevelen via mond-tot-mondreclame. We besteden geen geld aan traditionele marketingstrategieën of publiciteitsstunts. Bij ons draait het om eerlijke producten en echte aanbevelingen van tevreden klanten.

Duurzaam Ontwerp en Verzending

Onze Blue Bottle’s zijn functioneel en van hoge kwaliteit, en milieuvriendelijk ontworpen. Wij leveren de Blue Bottle’s in een eenvoudige verpakking, zonder overbodige frutsels of fancy labeltjes. Bovendien is onze hemelsblauwe kleur een duidelijk statement tegen het gebruik van plastics. Onze verzendkosten zijn transparant opgebouwd, zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Eerlijk is eerlijk

Bestel nu uw eerlijke thermosfles in onze webshop en ontdek het verschil dat een Blue Bottle kan maken!