de beste basisschool drinkfles

De beste basisschool drinkfles

De kids in de klas noemen onze Blue Bottle’s de beste basisschool drinkfles. Want door de handige Sport dop kan je gemakkelijk uit onze fles drinken. Als je hem omstoot loopt hij ook niet gelijk leeg. Draai je de dop eraf dan doe je er ook heel gemakkelijk vruchtjes, gehakt balletjes of ijsklontjes in.

Na gebruik sop je hem met een afwasborstel in een teiltje snel schoon. Alle flessen zijn altijd gemaakt van roestvrijstaal. Daardoor zijn ze lekker licht zijn, niet te groot en liggen stevig in de hand. Er zijn andere doppen gewoon los te koop en met elke Blue Bottle uitwisselbaar.

Voor water, sapjes, melk of fris

Ook onze enkelwandige fles is gemaakt van roestvrijstaal met die unieke keiharde poedercoating, deze drinkfles is 100% recyclebaar. De standaard Sportdop is gemaakt van een BPA en Ftalaat-vrije kunststof. Zo voorkomen we dat loskomende weekmakers uit plastics een onaangename smaak of geur afgeven.

Dé waterfles voor schoolprojecten

Deze enkelwandige Blue Bottle is perfect voor water, sapjes, melk, vruchtjes of frisdranken. Het is dé drinkfles voor de kids in basisscholen, voor u op de zaak, het strand of het dakterras. Dientengevolge is deze drinkfles perfect voor organisaties met eigen waterpunten of een watertapprogramma.

De Blue Bottle basisschool drinkfles met Sport dop en 500ml kost € 13,95.

Een set van 3 stuks van deze drinkflessen kost €33,-.

De basisschool laserscherp in beeld,..

Als school kunt u onze Blue Bottles laten personaliseren met uw logo. Wij doen dat laserscherp in de unieke poedercoating van de Cool Body©. Hierdoor wordt het roestvrijstaal van de fles verwijderd. Daaruit volgt een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntjes van een logo, beeldmerk of slagzin weergeeft. Mooie voorbeelden staan op de Instagram pagina.

Kiest bewust voor het beste voor de kids!

Kies voor de beste basisschool drinkfles!