De beste drinkfles?

Ontdek de Voordelen van de beste basisschool drinkfles.

Als het gaat om drinkflessen voor basisschoolkinderen, is er één naam die steeds weer terugkomt: de Blue Bottle. En laten we eens kijken waarom deze fles zo populair is bij kinderen én ouders.

Gemakkelijk te Gebruiken, Duurzaam te Reinigen

Met de handige Sport dop kunnen kinderen moeiteloos uit de fles drinken, zonder te morsen. Zelfs als de fles per ongeluk omvalt, blijft hij lekvrij. Bovendien is de fles eenvoudig schoon te maken met een afwasborstel en wat sop, waardoor hij snel weer klaar is voor gebruik.

Gemaakt van Hoogwaardig Roestvrijstaal

Alle Blue Bottle’s zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor ze licht van gewicht zijn, stevig in de hand liggen en niet te groot zijn voor kleine handjes. Bovendien zijn ze voorzien van een keiharde poedercoating, waardoor ze 100% recyclebaar zijn.

De basisschool drinkfles: Veelzijdig en Veilig in Gebruik

Of het nu gaat om water, sapjes, melk of frisdranken, de Blue Bottle is geschikt voor allerlei soorten drankjes. Bovendien is de standaard Sportdop gemaakt van BPA en Ftalaat-vrije kunststof, wat zorgt voor een veilige drinkervaring zonder onaangename smaak of geur.

Perfect voor Schoolprojecten en Organisaties

Deze enkelwandige Blue Bottle is niet alleen ideaal voor basisschoolkinderen, maar ook voor gebruik op kantoor, op het strand of op het dakterras. Organisaties of waterbedrijven met eigen waterpunten of een watertapprogramma vinden in deze fles een perfecte metgezel.

Betaalbare Opties voor Grotere Hoeveelheden

Voor ouders is de Blue Bottle basisschool drinkfles met Sport dop van 500ml verkrijgbaar voor €13,95 per stuk of een set van drie voor slechts €33,-. Basisscholen kopen de Blue Bottle drinkfles aan tegen een zeer scherpe en eerlijke prijs. Whatsapp of bel daarvoor onze projectmanager

Personaliseerbaar voor Scholen

Scholen kunnen hun Blue Bottles laten personaliseren met het schoollogo, dankzij een unieke lasertechniek die zelfs de fijnste details scherp weergeeft. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op onze Instagram pagina.

Kortom, als je bewust kiest voor het beste voor de kinderen, kies dan voor de beste basisschool drinkfles: de Blue Bottle.