Winkel op

Het is tijd voor een duurzame thermosfles!

Daardoor heb je niet alleen de beste thermosfles maar steun je ook lokale dier- en natuurorganisaties en Cleanupteams. Wij gebruiken geen fel gekleurde verpakkingen: onze Blue Bottle zit in het goedkoopste doosje. Onze verzenddoosjes zijn afkomstig uit restpartijen die anders de container in zouden gaan.

OH JA! Onze thermosfles is hemelsblauw

Onze Blue Bottle’s zijn blauw en daarmee draag je een statement uit: Ik drink gewoon kraanwater! Door die ene kleur hebben we ook geen onverkoopbare winkeldochters in allerhande kleurtjes of uit-de-modeprints. Ook dat drukt de prijs.

Eerlijk verzenden!

Wij betalen aan PostNL €6,87 excl. + 21% btw van €1,44 maakt een subtotaal van €8,31. Tel daarbij het doosje, het printen van het verzendlabel, wat plakband en het ritje naar het afgiftepunt en dat alles geeft het totaalbedrag van €8,75.

Appels met peren vergelijken: onze Blue Bottle van €17,95 + €8,75 portokosten of die andere,. bijna gelijkwaardige kwaliteitsfles van €34,95 + €4,95 euro portokosten. Dus appels vergelijken met appels,. ook dat is wel zo eerlijk!

Particulier?

Vul bij je bestelling ‘prive, particulier of n.v.t. in bij het kopje ‘bedrijfsnaam’] zo loopt je bestelling netjes door. Ben je een bedrijf of organisatie,. horecabedrijf,. basisschool of eventmanager en wil je meer weten,. druk dan op jouw link!

Toont alle 32 resultaten