Verdien Extra Geld met kraanwater

Een Slimme zet voor Horecaondernemers

Horecaondernemers, luister goed! Hier is een kans om extra euro’s te verdienen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Met onze thermos Bottle’s maken horecaondernemers een slimme zet door tafelwater te serveren in stijlvolle, functionele flessen. Laat me je vertellen hoe dit werkt.

Wanneer je onze Bottle’s gevuld met water, zonder dop, op tafel plaatst, zijn je gasten direct onder de indruk. Dankzij onze speciale Cool Body is er geen last van condens of natte kringen. De herkenbare blauwe kleur van de fles geeft meteen aan: hier staat water! Bovendien hebben we een handige tafelstandaard beschikbaar met jouw eigen logo en informatie over het ‘Gratis Drinkwater’-project.

De HORECA waterfles

Maar hier wordt het interessant: wanneer je gasten hun rekening betalen, geef ze dan de mogelijkheid om ‘hun’ Blue Bottle aan te schaffen. Als ze besluiten dit te doen, ontvangen ze niet alleen de fles met de handige Active dop, maar ook een informatiefolder. En het wordt nog beter – met lasergravering kunnen ze hun fles personaliseren, waardoor het een echt verzamelobject wordt dat ze dagelijks kunnen gebruiken.

En raad eens? Er is ruimte beschikbaar op de Blue Bottle voor jouw profilering. Met behulp van lasergravering kunnen we het logo, beeldmerk of slagzin haarscherp op de fles aanbrengen. En dit kan al vanaf 24 stuks! Meer informatie hierover vind je op onze website.

Gratis water drinken via de Refill app

Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook besluiten om een ‘Gratis Drinkwater’-punt te worden. Hiermee geef je bezoekers de mogelijkheid om gratis hun herbruikbare fles bij jou te vullen met kraanwater. Wij zorgen ervoor dat jouw locatie wordt opgenomen in de gratis Refill app, zodat mensen weten waar ze gratis water kunnen krijgen. En het mooiste van alles? Het vullen van een herbruikbare fles kost een waterpunt nog geen euro/dollarcent, maar je krijgt er wel potentiële klanten voor terug.

Ben je een horecaondernemer en wil je meer weten? Nodig ons dan uit voor een kopje koffie of iets te eten, en we vertellen je graag meer. Onze Blue Bottle is niet alleen een duurzaam visitekaartje voor jouw bedrijf, maar ook je goedkoopste marketingtool ooit! En vergeet niet, je kunt ook jouw eigen horeca thermos Bottle met eigen logo verkopen. Dat is extra kassa!

Thermos waterfles pur sang!

De horeca waterfles die je geld oplevert, daar wacht je toch op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van het drinkfles-vul-project via de Refill app. De toekomst van de horeca begint hier!

Horecaondernemers, neem nu contact met ons op!