De beste én eerlijk geprijsde RVS thermosfles.

De H-eerlijk geprijsde RVS thermosfles.

Onze klanten roemen onze Blue Bottle’s als de beste en De [H]eerlijk geprijsde RVS thermosfles. Want onze flessen zijn gemaakt van 100% recyclebaar roestvrijstaal. Het gevolg hiervan is en dat ze lekker licht zijn, niet te groot en toch stevig in de hand liggen. Elke Blue Bottle is namelijk voorzien van een keiharde blauwe poedercoating die zorgt voor een fijne grip en gegarandeerd jarenlang gebruiksplezier. De fles en doppen zijn allemaal 100% BPA en Ftalaatvrij!

Gebruiksgemak

Onze Blue Bottles zijn zo ontworpen dat je er direct uit kan drinken. Zij hebben een brede opening waardoor er ook heel gemakkelijk vruchten, ijsklontjes en soepballen ingaan. Na gebruik maak je hem met een afwasborstel in een teiltje snel weer schoon.

Onze Bottles zijn er in verschillende uitvoeringen: met of zonder thermosfunctie. De thermosflessen zijn er in 500 ml en 750 ml inhoud, de enkelwandige drinkfles is er in 500 ml inhoud. Er zijn verschillende doppen los te koop en deze zijn altijd onderling uitwisselbaar.

De [H]eerlijk geprijsde RVS thermosfles 2.0 [ 12 uur koud / 6 uur warm ]

Onze Blue Bottle is dé thermosfles 2.0 en is onder andere ontwikkeld voor extreme gebieden zoals tropische eilanden, besneeuwde hellingen, woestijnen en het Arctisch gebied. De Cool Body® bestaat uit een dubbelwandige roestvrijstalen vacuümconstructie met een softgrip buitenkant. Met andere woorden: hij is ijzersterk en stootvast, voelt prettig aan en geeft geen hitteoverdracht, condens of waterdruppels

Veelzijdig in gebruik

Zelfs volledig gevuld blijft hij drijven en gebruik je hem – ondertussen zonder de dop – gewoon als drinkbeker op je bureau of tafel, op de porche of dakterras. Op de derde plaats is je Blue Bottle natuurlijk ook een perfect cadeautje of souvenir. Maar het best aan je Bottle is absoluut zijn heerlijke prijs waardoor hij voor iedereen beschikbaar is! Zo is dus echt de H-eerlijk geprijsde RVS thermosfles.

De Blue Bottle met ‘n 500 ml inhoud kost € 15,00 incl. btw*.
De Big Blue Bottle met ‘n 750 ml inhoud kost € 20,00 incl. btw*.

[ * GRATIS Active-dop met sleutelring ]

Enkelwandige non-thermosfles

Onze enkelwandige fles is gemaakt van roestvrijstaal met die keiharde blauwe poedercoating. Daardoor is ook deze drinkfles 100% recyclebaar. De standaard Sport dop is gemaakt van een BPA en Ftalaat-vrije kunststof. Zo voorkomen we dat loskomende weekmakers uit plastics een onaangename smaak of geur afgeven.

Dé waterfles voor schoolprojecten

Deze enkelwandige Blue Bottle is perfect voor water, sapjes, melk, vruchtjes of frisdranken. Het is dé drinkfles voor op de sportclubs en basisscholen, op de zaak, het strand of het dakterras. Dientegevolge is deze waterfles perfect geschikt voor organisaties met eigen waterpunten of watertapprogramma.

De non-termos Bottle met ‘n 500 ml inhoud kost € 10,00 incl. btw*.

[ * GRATIS Active-dop met sleutelring ]

Meer weten?