Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen

Missie afbeelding

Ontdek de Missie van de Blue Bottle Company

Bij de keuze voor de beste thermosfles gaat het niet alleen om het behouden van de temperatuur van je drankjes, maar ook om het maken van een positieve impact op het milieu en de maatschappij. Bij de Blue Bottle Company bieden wij zo veel mogelijk mensen de kans om de beste herbruikbare en betaalbare thermosfles te gebruiken. Door het gebruik van eenmalige verpakkingen, afval en zwerfafval terug te dringen, werken we samen aan een schonere en duurzamere wereld. Ontdek meer over onze missie en de eerlijke prijzen van onze Blue Bottles.

Onze Sociale Ondernemingsmissie

Bij de Blue Bottle Company geloven we in ondernemen met een maatschappelijke missie. Onze primaire focus ligt op het creëren van een positieve impact op de samenleving door het aanbieden van hoogwaardige herbruikbare thermosflessen. Door het terugdringen van eenmalige verpakkingen en het verminderen van afval en zwerfafval, streven we naar een schonere en duurzamere wereld. Ontdek meer over onze missie van ‘Koop een eerlijke thermosfles’ op onze website.

Beleidsplan DRNKWTR (2024-2029)

Een belangrijk onderdeel van onze missie is ons beleidsplan DRNKWTR voor de periode 2024-2029. DRNKWTR streeft ernaar om het drinken van kraanwater te bevorderen en het gebruik van plastic flessen en kleine drankverpakkingen te verminderen, met als doel het tegengaan van afval op scholen en in de leefomgeving. We willen kinderen bewust maken van de voordelen van kraanwater en hen aanmoedigen om gezondere en duurzamere drinkgewoonten te ontwikkelen.

Speerpunten:

  • Bevordering van het drinken van kraanwater op basisscholen.
  • Ontmoedigen van het gebruik van plastic flessen en kleine drankverpakkingen.
  • Bewustwording creëren over de negatieve impact van wegwerpverpakkingen op het milieu.
  • Stimuleren van duurzaam gedrag en verantwoordelijkheid voor het milieu bij kinderen.

Doelstellingen:

  • Het opzetten van educatieve programma’s over water en duurzaamheid op basisscholen, waarbij de nadruk ligt op de voordelen van kraanwater en de schadelijke effecten van plastic flessen en wegwerpverpakkingen.
  • Het installeren van watertappunten op basisscholen, zodat kinderen gemakkelijk toegang hebben tot schoon en veilig kraanwater.
  • Het organiseren van campagnes en evenementen op scholen om kinderen te betrekken bij activiteiten rondom kraanwater en duurzaamheid, zoals waterproeverijen, plasticvrije challenges en opruimacties.
  • Het ontwikkelen van lesmaterialen en educatieve middelen voor leraren om duurzaamheid en waterbewustzijn in het lesprogramma op te nemen.
  • Het samenwerken met lokale overheden, waterbedrijven, ouderraden en andere stakeholders om draagvlak te creëren voor het bevorderen van kraanwater op scholen en het verminderen van plastic afval.
  • Het monitoren van de voortgang en impact van onze activiteiten, en het evalueren en bijsturen van onze strategieën indien nodig.

Koop een eerlijke thermosfles

Bij de Blue Bottle Company hechten we waarde aan eerlijke prijzen voor eerlijke producten. Onze Blue Bottles dragen een eerlijke prijs, waarbij een deel van de marges wordt ingezet voor acties en projecten van lokale cleanupteams en welzijnsorganisaties voor dier en natuur. Elke verkooplocatie fungeert als ambassadeur en promoot de Blue Bottles met trots aan klanten en relaties.

Kwaliteit en Mond-tot-Mondreclame

Onze Blue Bottles zijn beroemd om hun kwaliteit. Dat is te danken aan de tevreden gebruikers die onze flessen aanbevelen via mond-tot-mondreclame. We besteden geen geld aan traditionele marketingstrategieën of publiciteitsstunts. Bij ons draait het om eerlijke producten en echte aanbevelingen van tevreden klanten.

Duurzaam Ontwerp en Verzending

Onze Blue Bottles zijn functioneel, van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk ontworpen. Wij leveren de Blue Bottles in een eenvoudige verpakking, zonder overbodige frutsels of fancy labeltjes. Bovendien is onze hemelsblauwe kleur een duidelijk statement tegen het gebruik van plastics. Onze verzendkosten zijn transparant opgebouwd, zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Eerlijk is eerlijk

Bestel nu uw eerlijke thermosfles in onze webshop en ontdek het verschil dat een Blue Bottle kan maken!

Share this content:

Geef een reactie