Stop met Plastic: Kies voor Duurzame RVS Drinkflessen

Stop met Plastic: Kies voor Duurzame RVS Drinkflessen

stop met plastic floppers versus roestvrijstalen drinkflessen

Stop met Plastic: Kies voor Duurzame RVS Drinkflessen

Plastic flessen zijn lang een populaire keuze geweest, maar recent onderzoek toont aan dat het tijd is om hiermee te stoppen. In een uitzending van RADAR werd duidelijk: gebruik geen plastic flessen meer. De conclusie van het onderzoek was ondubbelzinnig – plastic flessen zijn slecht voor zowel de gezondheid als het milieu. De boodschap? Gooi die herbruikbare plastic flessen weg!

Waarom Plastic Geen Optie Meer Is

Plastic flessen lekken schadelijke chemicaliën in je drinkwater en dragen bij aan de groeiende plasticvervuiling in onze oceanen. Dit probleem is zo ernstig dat deskundigen adviseren: weg met plastic flessen.

Onze Oplossing: Overstappen op RVS

Al in 2016 zagen wij de noodzaak in om plastic te vervangen. We startten samen met Cleanupteam Nederland het ‘Gratis Drinkwater’ project en sloten ons aan bij de Wereldwijde Refill campagne. Binnen dit initiatief lanceerden we Refill Bonaire en Refill Nederland, waarmee we mensen stimuleren om over te stappen op duurzame RVS drinkflessen.

DRNKWTR Project: Gezond en Duurzaam

Het DRNKWTR project biedt kinderen de mogelijkheid om hun plastic flessen in te ruilen voor veilige, roestvrijstalen flessen. Deze hebben een unieke Cool Body© en een drupvrije, ftalaatvrije dop. Dankzij de steun van de Club van 100 hebben we al vele kinderen kunnen voorzien van een duurzame fles. Dit draagt niet alleen bij aan een schoner milieu, maar bevordert ook een gezonde levensstijl.

Belangrijke Waterdagen/ Let op de volgende belangrijke data:

Wereld Waterdag: 22 maart 2025
World Refill dag: 16 juni 2025
Nationale Kraanwaterdag: 25 september 2024

Op deze dagen benadrukken we het belang van kraanwater en het gebruik van herbruikbare flessen. Bekijk het RADAR item en overweeg: wat geef jij weg op deze dagen? Ons advies: STOP PLASTIC – DRNKWTR.

De Blue Bottle: Duurzaam en Stijlvol

Onze DRNKWTR Blue Bottle is een duurzame en stijlvolle keuze. Verkrijgbaar als basisschool drinkfles of thermosfles, deze flessen kunnen gepersonaliseerd worden met lasertechnologie voor een exclusieve uitstraling.

Kies voor een schonere toekomst. Kies voor DRNKWTR.

Bekijk hier onze DRNKWTR Blue Bottle.

Share this content:

Reacties zijn gesloten.