Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Mijn Blue Bottle aankoop account

Allereerst bedankt voor het bezoeken van onze pagina en webshop.

Daardoor heeft u straks niet alleen de beste thermosfles in handen. Aan de andere kant steunt u ook lokale Cleanup teams en/of dier- en natuurorganisaties. Daarbij komt dat elke verkopende partij op een locatie onze ambassadeur is en dat die graag uw fles vullen met gewoon kraanwater! Hier is je Mijn Blue Bottle aankoop account.

Mijn Blue Bottle aankoop account

In plaats van te gaan voor hoge winsten werken wij als sociale onderneming en ondernemen primair vanuit onze maatschappelijke missie: zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden de beste, herbruikbare en betaalbare thermosfles te kunnen kopen. Zodoende neemt het gebruik van eenmalige verpakkingen af, waardoor afval en zwerfafval wordt teruggedrongen.

GENOEG IS GENOEG!

Omdat wij lagere marges hebben kunnen wij ook geen bakken geld besteden aan design verpakkingen, marketingtrucjes, folders of kekke reclame-extraatjes. Want wat wij niet uitgeven hoeft u niet te betalen; Eerlijk is wel zo eerlijk!

In plaats van fel gekleurde verpakkingen zit onze Blue Bottle in het goedkoopste doosje en staat er niets op zijn Cool Body. Ook hangen er geen frutsels, fancy labeltjes of haken aan. Aan de Active dop zit alleen die handige sleutelring om hem zelf te kunnen personaliseren.

Als u als ondernemer of organisatie onze flessen koopt kunt u deze d.m.v. laser laten merken. kijk hiervoor op onze pagina laserscherp. Koop je H-eerlijke thermosfles hier!

OH JA! Onze thermosfles is hemelsblauw

Voor het geval u het heeft gemist. Onze Blue Bottle’s zijn er alleen in het blauw en dragen daarmee hun statement uit: Ik drink gewoon kraanwater! Door die ene kleur hebben we ook geen uitlopende winkeldochters in allerhande kleurtjes of onverkoopbare uit-de-modeprints. Het gaat ons uiteindelijk maar om een ding! Door het kopen van onze fles verminderen we samen het gebruik van eenmalige te gebruiken verpakkingen.

Uw portokosten?

Wij betalen aan PostNL €6,87 excl. + 21% btw van €1,44 maakt een subtotaal van €8,31. Tel daarbij het doosje, het printen van het verzendlabel, wat plakband en het ritje naar het afgiftepunt en dat alles geeft u het totaalbedrag van €8,75.

Daar zit het verschil!

Ter verduidelijking deze rekensom: onze Blue Bottle van €17,95 + €8,75 portokosten of die andere,. bijna gelijkwaardige kwaliteitsfles van €34,95 + €4,95 euro portokosten. Wel ff appel met appel vergelijken,. ook dat is wel zo eerlijk!

Mijn Blue Bottle aankoop account