Blue Bottle Duindam Peugeot

Uw blauwe bedrijfsbottle

Met de zakelijke bottle staat je bedrijf scherp in het zicht. Bij deze personalisatie maken we gebruik van laser. Hiermee wordt de keiharde soft-touch poedercoating tot op de roestvrijstalen fles verwijderd en zo ontstaat er een messcherpe ‘print’ die absoluut niet slijt.

* Het minimum aantal voor de bedrijfsbottle is 24 stuks. [ en meervoud daarvan ]
* Bij kleine oplage is er een beeldvlak van 20 x 95 mm. voor de lasergravering.
* Leverbaar met de Active, Bamboo, Metal of Sportdop of een combinatie hiervan.
* Leverbaar binnen 2 weken / 1 week na goedkeuring proeffles

Corporate huisstijl en kleur?

Uw huisstijlkleur is rood, oranje of zwart? Ook geen probleem. Wij vervaardigen uw Blue Bottle ook in uw eigen PMS/RAL kleur. Ook op die Corporate bottle is de profilering d.m.v. laser. Zo ontstaat er een eigen duurzame fles met een luxe uitstraling.

* Bij de 500 ml. Corporatebottle is er een beeldvlak van 55 x 105 mm. voor de lasergravering.
* Het minimum aantal voor een eigen corporate bottle start bij 5.000 stuks.
* Leveringtijd op aanvraag [ minimaal 6 weken ]

Aan de onderzijde van onze Blue Bottle staat ons webadres en ‘n korte gebruiksinstructie. Bij een aanvraag van minimaal 10.000 stuks is ook deze tekst te personaliseren.

Dé corporate bottle met logo, beeldmerk, slogan en weblink duurzaam en retestrak in beeld!

Waarom laser?

Zet logo, beeldmerk, slagzin of weblink retestrak op jullie bottle! Zeg nee tegen plastic.

De zakelijke bottle is alleen te personaliseren door middel van lasergravering. Daar zijn twee redenen voor: de eerste is de structuur van zijn Cool Body©. Deze keiharde poedercoating heeft een licht geribbeld oppervlak. Hierdoor is zeefdruk nooit strak aan te brengen. Ook lossen gezeefdrukte prints op warme locaties door een combinatie van zonnebrand, zon en zout zeewater op.

Bij het lasergravering wordt de speciale poedercoating van de Cool Body© tot op het roestvrijstaal van de fles verwijderd en ontstaat er een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntje van een beeldmerk of slagzin weergeeft. Mooie voorbeelden van ons laserwerk staan op onze Instagram pagina. >>

Voor de verwerking van uw logo, beeldmerk of slogan levert u een afbeelding op maat in Adobe Illustrator versie 6 in AI of EPS aan in 100% zwart.

Neem nu contact met ons op!