Dé corporate bottle met logo, beeldmerk, slogan en weblink duurzaam en retestrak in beeld!

Verdien extra euro’s met de horeca Bottle

Horecaondernemers kunnen onze thermos Bottle’s gebruiken voor het serveren van tafelwater. Dan plaatst men de fles gevuld met water zonder dop op tafel. Door de speciale Cool Body geeft deze geen condens of natte kringen en zijn blauwe kleur geeft direct aan: water! Er is een tafelstandaard met eigen logo en informatie over het ‘Gratis drinkwater’-project beschikbaar.

Bij het voldoen van de rekening kan de gast beslissen ‘hun’ Blue Bottle aankopen. Dan ontvangen zij de Active dop en de informatiefolder. Een door lasergravering gepersonaliseerde fles groeit uit tot een verzamelaarsfles. Deze gebruikt men dagelijks bij sport, spel, op het bureau of werkbank.

Perfect in beeld! [zie de voorbeelden in de Instagrambox]

Op de Blue Bottle is ruimte beschikbaar voor profilering. Doormiddel van een laser is dan de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd. Hierdoor ontstaat een messcherpe imprint van uw logo/beeldmerk of slagzin.

Dit is mogelijk vanaf 24 stuks. Meer informatie staat op de pagina laserscherp.

Met the Blue Bottle verdiend u geld aan water!’

U kunt ook besluiten ‘Gratis drinkwater’-punt te worden. Dan geeft u bezoekers de mogelijkheid gratis hun herbruikbare fles bij u te vullen met kraanwater. Wij plaatsen een sticker op het pand, daarna wordt uw foto en gegevens opgenomen in de gratis Refill app. Als een klant bij u binnenkomt vult u zijn fles gratis met gewoon kraanwater. Het gaat hier dus absoluut niet om ingekocht gebotteld water.

Het vullen van een herbruikbare fles kost een waterpunt nog geen euro/dollarcent!

Maar die bezoeker staat wel bij u binnen. Bent u een horecaondernemer met vragen? Nodig ons dan uit voor een kopje koffie of iets te eten. Onze Blue Bottle is een duurzaam visitekaartje van uw bedrijf. Het wordt uw goedkoopste marketing-tool ooit! Daarnaast kunt u ook uw dé horeca thermos Bottle met eigen logo verkopen. Extra Kassa!!

Dit drinkfles-vul-project werkt door de Refill app. wereldwijd!

Horecaondernemers nemen nu contact met ons op!