Dé corporate bottle met logo, beeldmerk, slogan en weblink duurzaam en retestrak in beeld!

Verdien extra euro’s met de horeca Bottle

Horecaondernemers kunnen onze thermos Bottle’s gebruiken voor het serveren van tafelwater. Men plaatst de fles gevuld met water zonder dop op tafel. Door de speciale Cool Body geeft deze geen condens of natte kringen en zijn blauwe kleur geeft direct aan: water! Er is een tafelstandaard met eigen logo en informatie over het ‘Gratis drinkwater’-project beschikbaar.

Bij het voldoen van de rekening kan de gast beslissen ‘hun’ Blue Bottle aankopen. Dan ontvangen zij de Active dop en de informatiefolder. Een door lasergravering gepersonaliseerde fles kan uitgroeien tot een verzamelaarsfles die ook dagelijks wordt gebruikt bij sport, spel, op het bureau of werkbank.

Perfect in beeld! [zie de voorbeelden in de Instagrambox]

Op de Blue Bottle is ruimte beschikbaar voor profilering. Hier wordt d.m.v. laser de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd en ontstaat een messcherpe imprint van uw logo/beeldmerk of slagzin.

Dit is mogelijk vanaf 24 stuks. Meer informatie staat op de pagina laserscherp.

Gewoon geld verdienen met ‘Gratis drinkwater!’

U kunt ook besluiten ‘Gratis drinkwater’-punt te worden. Dan geeft u bezoekers de mogelijkheid gratis hun herbruikbare fles bij u te vullen met kraanwater. Wij plaatsen een sticker op het pand, daarna wordt uw foto en gegevens opgenomen in de gratis Refill app. Als een klant bij u binnenkomt vult u zijn fles gratis met gewoon kraanwater. Het gaat hier dus absoluut niet om ingekocht gebotteld water.

Het vullen van een herbruikbare fles kost u nog geen euro of dollarcent!

Maar die bezoeker staat wel bij u binnen. Bent u ondernemer genoeg om hem te verleiden tot een kopje koffie, iets te eten of een kaartje van uw bedrijf te overhandigen voor een later bezoek! Het wordt uw goedkoopste marketing-tool ooit! Daarnaast kunt u ook uw dé horeca thermos Bottle met eigen logo verkopen. Extra Kassa!!

Dit drinkfles-vul-project werkt door de Refill app. wereldwijd!

Horecaondernemers nemen nu contact met ons op!