Winkel op

Het is tijd voor een eerlijke thermosfles!

Daardoor heeft u straks niet alleen de beste thermosfles in handen. Aan de andere kant steunt u ook lokale Cleanup teams en/of dier- en natuurorganisaties. In plaats van fel gekleurde verpakkingen zit onze Blue Bottle in het goedkoopste doosje en staat er niets op zijn Cool Body. Ook hangen er geen frutsels, fancy labeltjes of haken aan.

OH JA! Onze thermosfles is hemelsblauw

Voor het geval u het heeft gemist. Onze Blue Bottle’s zijn er alleen in het blauw en dragen daarmee hun statement uit: Ik drink gewoon kraanwater! Door die ene kleur hebben we ook geen uitlopende winkeldochters in allerhande kleurtjes of onverkoopbare uit-de-modeprints.

Eerlijk is eerlijk!

Wij betalen aan PostNL €6,87 excl. + 21% btw van €1,44 maakt een subtotaal van €8,31. Tel daarbij het doosje, het printen van het verzendlabel, wat plakband en het ritje naar het afgiftepunt en dat alles geeft u het totaalbedrag van €8,75.

Ter verduidelijking: onze Blue Bottle van €17,95 + €8,75 portokosten of die andere,. bijna gelijkwaardige kwaliteitsfles van €34,95 + €4,95 euro portokosten. Appels vergelijken,. ook dat is wel zo eerlijk!

Het is tijd voor een eerlijke thermosfles!

Toont alle 32 resultaten