Blue Bottle Duindam Peugeot

Dé corporate bottle

Met de corporate Blue Bottle staat je bedrijf scherp in het zicht. Voor het aanbrengen van een logo, slagzin en/of webadres een vlak beschikbaar van 55 x 105 mm. Bij deze personalisatie maken we gebruik van laser. Hiermee wordt de keiharde poedercoating tot op de roestvrijstalen fles verwijderd en ontstaat er een messcherpe en jarenlange messcherpe profilering. Het minimum aantal voor deze vergrote profilering op ‘n corporate bottle is 1.000 stuks.

Eigen huisstijl en kleur?

Uw huisstijlkleur is rood, oranje of zwart? Ook geen probleem wij vervaardigen uw Blue Bottle geheel in uw eigen PMS/RAL kleur. Het minimum aantal voor een eigen corporate bottle start bij 5.000 stuks.

Aan de onderzijde van onze Blue Bottle staat ons webadres en de gebruiksinstructie. Bij een aanvraag van minimaal 10.000 stuks is ook deze tekst te personaliseren.

Dé corporate bottle met logo, beeldmerk, slogan en weblink duurzaam en retestrak in beeld!

Dé corporate bottle

Zet logo, beeldmerk, slagzin of weblink retestrak op jullie bottle! Zeg nee tegen plastic.

Onze Blue Bottles zijn alleen te personaliseren door middel van lasergravering. Daar zijn twee redenen voor: de eerste is de structuur van zijn Cool Body©. Deze keiharde poedercoating heeft een licht geribbeld oppervlak. Hierdoor is zeefdruk nooit strak aan te brengen. Ook lossen gezeefdrukte prints op warme locaties door een combinatie van zonnebrand, zon en zout zeewater op.

Bij het lasergravering wordt de speciale poedercoating van de Cool Body© tot op het roestvrijstaal van de fles verwijderd en ontstaat er een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntje van een beeldmerk of slagzin weergeeft. Mooie voorbeelden van ons laserwerk staan op onze Instagram pagina. >>

Bij kleine oplage is er op de fles een beeldvlak van 20 x 100 mm voor de lasergravering. Voor deze verwerking hiervan levert u een afbeelding op maat in Adobe Illustrator versie 6 in AI of EPS aan in 100% zwart.

Neem nu contact met ons op!