'n thermosfles in bad

De beste én eerlijk geprijsde RVS thermosfles.

Onze Blue Bottle’s zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn daardoor licht, niet te groot, liggen lekker in de hand en zijn 100% recyclebaar. Elke Blue Bottle is voorzien van een keiharde blauwe poedercoating die zorgt voor een fijne grip en gegarandeerd jarenlang gebruiksplezier. De fles en doppen zijn allemaal 100% BPA-vrij!

Onze Blue Bottles zijn zo ontworpen dat je er direct uit kan drinken. Door de brede opening gaan er ook heel gemakkelijk vruchten, ijsklontjes en soepballen doorheen. Na gebruikt maak je hem met een afwasborstel in een teiltje snel weer schoon.

Onze Bottles zijn er in verschillende uitvoeringen: met of zonder thermosfunctie. De thermosflessen zijn er in 500ml en 750 ml inhoud, de enkelwandige fles is er in 500 ml inhoud. Er zijn verschillende doppen los te koop.

Thermosfles [ 24 uur koud / 12 uur warm ]

Onze Blue Bottle is dé thermosfles 2.0 en speciaal ontwikkeld voor extreme gebieden zoals tropische eilanden, woestijnen, besneeuwde hellingen en het Arctisch gebied. De Cool Body® bestaat uit een dubbelwandige roestvrijstalen vacuümconstructie met een keiharde softgrip buitenkant. Hierdoor is hij niet alleen ijzersterk en stootvast, maar voelt prettig aan en geeft het absoluut geen hitteoverdracht, condens of waterdruppels

Zelfs volledig gevuld blijft hij drijven en gebruik je hem – zonder de dop – gewoon als drinkbeker op je bureau of tafel, op de porche of dakterras. Daarnaast is je Blue Bottle natuurlijk een perfect souvenir. Maar het best aan onze Bottle is absoluut zijn [h]eerlijke prijs waardoor hij voor iedereen beschikbaar is!

De Blue Bottle met ‘n 500 ml inhoud kost € 15,00 incl. btw*.
De Big Blue Bottle met ‘n 750 ml inhoud kost € 20,00 incl. btw*.

[ * GRATIS Active-dop met sleutelring ]

Enkelwandige fles

Ook onze enkelwandige fles is gemaakt van roestvrijstal, heeft die keiharde blauwe poedercoating en is 100% recyclebaar. De standaard Active dop is gemaakt van een BPA-vrije kunststof. Zo voorkomen we dat loskomende weekmakers uit plastics een onaangename smaak of geur afgeven.

Dé waterfles voor schoolprojecten

Deze enkelwandige Blue Bottle is perfect voor water, sapjes, melk, vruchtjes of frisdranken. Het is dé drinkfles voor op de sportclubs en scholen, op de zaak, het strand of het dakterras. Deze Blue Bottle is perfectinzetbaar als waterfles bij scholen met een eigen waterpunt en/of watertapprogramma.

De small Blue Bottle met ‘n 500 ml inhoud kost € 10,00 incl. btw*.

[ * GRATIS Active-dop met sleutelring ]

Meer weten?