Uw eigen Blue Bottle’s

Onze Blue Bottles zijn alleen te personaliseren door middel van lasergravering. Daar zijn twee redenen voor: de eerste is de structuur van zijn Cool Body©. Deze keiharde poedercoating heeft een licht geribbeld oppervlak. Hierdoor is zeefdruk nooit strak aan te brengen. Ook lossen gezeefdrukte prints door een combinatie van zonnebrand, zon en zout zeewater op.

Jullie eigen Blue Bottle al vanaf 24 stuks,.

Bij het lasergravering wordt de speciale poedercoating van de Cool Body© tot op het roestvrijstaal van de fles verwijderd en ontstaat er een messcherpe profilering die zelfs de dunste lijntje van een beeldmerk of slagzin weergeeft. Mooie voorbeelden van ons laserwerk staan op onze Instagram pagina. >>

Binnen een week geleverd!

Voor deze verwerking hiervan levert u een afbeelding op maat in Adobe Illustrator versie 6 in AI of outline EPS aan in 100% zwart. Bij kleine oplage is er op de 500 ml. thermosfles een beeldvlak van 20 x 95 mm. voor de lasergravering. De 750 ml. thermosfles heeft een vlak van 22 x 120 mm en het beschikbare vlak op de 500 ml NON-thermo is 20 x 85 mm.

Tot 14 juni 2022 speciale introductieaanbieding

Bestel die 24 Blue Bottle’s 500ml met logo voor €500,- excl. btw NU!