Gewoon eerlijk geprijsd!

Onze Blue Bottle heeft een eerlijke prijs! Geen torenhoge marges voor de vloot aan Volvo’s X90 of het superdeluxe kantoorpand. Daarom besteden wij ook geen geld voor dure marketing, folders of opgeklopte publiciteitsstuntjes. Wij laten onze gebruikers spreken over de kwaliteit en zo krijgt u ook eerlijke reviews: via hun mond op mond reclame!

Alleen als het nodig is gaan onze Blue Bottle’s in een doosje [en dan de goedkoopste die voorhanden is want hij ligt direct na het uitpakken toch bij het oudpapier] en hangen er geen frutsels, fancy labeltjes of ‘n overbodige haak aan. U moet het doen met een gewone sleutelring en vaak ook gewoon helemaa; zonder.

En JA! Onze Blue Bottle is er alleen in het blauw en die draagt het als ‘n duidelijk statement. Daardoor hebben we ook geen magazijstellingen vol met allerhande kleurtjes of resten onverkoopbare uit-de-modeprints. Het gaat u toch ook maar om een ding?

U wilt de beste én een eerlijk geprijsde RVS thermosfles!

Portokosten?

U betaald bij ons €8,75 aan verzendkosten. Hoe zijn deze kosten opgebouwd?

Wij betalen aan PostNL €6,87 excl. + 21% btw van € 1,44 maakt een subtotaal van €8,31. Tel daarbij het doosje, het printen van het verzendlabel, wat plakband en het ritje naar het afgiftepunt en dat alles geeft u het totaalbedrag van €8,75.

Dat vindt u teveel?

Tel deze dan even op de vingers na: Onze Blue Bottle van €15,00 + €8,75 portokosten of die andere,. zeker niet gelijkwaardige fles van €34,95 + €4,95 euro portokosten. Appel met appels vergelijken,. dat is wel zo eerlijk.

Korting?

Sorry, daar doen wij niet aan. Bij gepersonaliseerde Bottle’s kunnen wij de opdrachtgever best wel 10% korting voorrekenen. Deze wordt voor media-, of reclamebureaus omschreven als commissie/bureaukorting en voor projectmanagers als courtage. Maar als men gebruik wenst te maken van deze korting, dan storten wij het hele bedrag namens u aan de stichting Cleanup Team als donatie voor hun projecten en acties.

Wederverkopers?

De verkoop van onze Blue Bottle is een apart verhaal. Onze winkel/verkoopadressen zijn Blue Bottle ambassadeurs die ze gewoon graag willen promoten aan hun klanten of relaties. Wij leveren onze Blue Bottle’s altijd tegen de eerlijke prijs en aan organisaties rechtstreeks.

Een traject met wederverkopers past niet in onze strategie omdat onze marges ingezet worden voor de acties en projecten van lokale cleanupteams. Zo kunnen zij zwerfafval projecten uitvoeren, geven op school gastlessen en zijn tijdens evenementen aanwezig met gratis drinkwater.

Rapers van zwerfafval worden beloond met een Blue Bottle als zij 300 drinkblikjes en/of kleine plastic PET flesjes inleveren en samen sparen zij Blue Bottle’s als cadeautje voor lokale vrijwilligers en organisaties.