Zet uw bedrijf duurzaam in het zicht

Bij de corporate Blue Bottle is er voor het aanbrengen van een logo, slagzin en/of webadres een vlak beschikbaar van 55 x 105 mm. Bij deze personalisatie maken we gebruik van laser. Hiermee wordt de keiharde poedercoating tot op de roestvrijstalen fles verwijderd en ontstaat er een messcherpe en jarenlange messcherpe profilering.

Het minimum aantal voor deze corporate bottle is 2.500 stuks. Aan de onderzijde van onze Blue Bottle staat ons webadres en de gebruiksinstructie. Bij een aanvraag van minimaal 5.000 stuks is ook deze tekst te personaliseren.

10% korting?

Bij elke verkoop aan corporate clients rekenen wij 10% korting voor. Deze wordt voor media-,/reclamebureaus omschreven als commissie/bureaukorting en voor externe projectmanagers als courtage. Indien u gebruik wenst te maken van deze korting verwachten wij dat u deze doneert aan de stichting Cleanup Team voor hun projecten en acties.

Perfect in beeld!

Op de fles is er ruimte beschikbaar voor lasergravering. Hier wordt door laser de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd en ontstaat een messcherpe imprint van uw logo/beeldmerk of slagzin. Dit is mogelijk vanaf 24 stuks. Meer informatie staat op de pagina laserscherp.

Ook uw bedrijf optimaal en duurzaam in beeld?

Neem nu contact met ons op!