Geld verdienen met gratis water!

De horeca kan onze Bottles gebruiken voor het serveren van tafelwater. Men plaatst de fles met water zonder dop op tafel. Door de speciale Cool Body geeft hij geen condens of natte kringen en zijn blauwe kleur geeft direct aan: water! Er is een gepersonaliseerde tafelstandaard met informatie over het ‘Gratis drinkwater’-project mogelijk.

Bij het voldoen van de rekening kan de gast ‘hun’ Blue Bottle aankopen. Dan ontvangen zij de Active dop en de informatiefolder. Een door lasergravering gepersonaliseerde fles kan uitgroeien tot een verzamelaarsfles die ook dagelijks wordt gebruikt bij sport, spel, op het bureau of werkbank.

Gratis drinkwater!

U kunt ook besluiten ‘Gratis drinkwater’-punt te worden. Dan geeft u bezoekers de mogelijkheid hun herbruikbare fles bij u te vullen met kraanwater. Wij plaatsen een sticker op het pand, uw foto en gegevens in de gratis Refill app. Als een klant bij u binnenkomt vult u zijn fles gratis met gewoon kraanwater. Het gaat hier dus niet om tafelwater.

Het vullen van een herbruikbare fles kost u nog geen eurocent! Maar die bezoeker staat wel bij u binnen. Bent u ondernemer genoeg om hem te verleiden tot een kopje koffie, iets te eten of een kaartje van uw bedrijf te overhandigen voor een later bezoek! Het wordt uw goedkoopste marketing-tool ooit!

Dit drinkfles-vul-project werkt door de Refill app. wereldwijd!

10% korting?

Bij elke verkoop aan horeca klanten rekenen wij 10% korting voor. Deze wordt voor media-,/reclamebureaus omschreven als commissie/bureaukorting en voor externe projectmanagers als courtage. Indien u gebruik wenst te maken van deze korting verwachten wij dat u deze doneert aan de stichting Cleanup Team voor hun projecten en acties.

Perfect in beeld

Op de fles is er ruimte beschikbaar voor lasergravering. Hier wordt door laser de keiharde poedercoating tot op het roestvrijstaal verwijderd en ontstaat een messcherpe imprint van uw logo/beeldmerk of slagzin. Dit is mogelijk vanaf 24 stuks. Meer informatie staat op de pagina laserscherp.

Horecaondernemers nemen nu contact met ons op!